Amanida amb vinagreta de mel

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Amanida amb vinagreta de mel
  • (per a 2 persones)
  • escarola
  • enciam llarg
  • enciam de fulla de roure
  • daus de pa fregit
  • 75 g cirerols
  • mel de flors
  • vinagre de Mòdena
  • oli d'oliva verge extra
  • nous caramel·litzades
  • 100 g espirals de colors

PREPARACIÓ

1.Per l'amanida, preparem la vinagreta de mel posant primer oli al bol, després el vinagre de Mòdena i la mel. Ho barregem tot. Tallem les fulles d'enciam ben petites i les emplatem.

2.Ara barregem els daus de pa amb la pasta, tallem les nous caramelitzades i cap a dins del bol! Ben barrejat, ho aboquem al plat de l'enciam. Hi afegim també el tomàquet, alguns trossos de salmó i una mica més de nous.