Amanida amb vinagreta de mel
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Amanida amb vinagreta de mel
- (per a 2 persones)
- escarola
- enciam llarg
- enciam de fulla de roure
- daus de pa fregit
- 75 g cirerols
- mel de flors
- vinagre de Mòdena
- oli d'oliva verge extra
- nous caramel·litzades
- 100 g espirals de colors
PREPARACIÓ
1.Per l'amanida, preparem la vinagreta de mel posant primer oli al bol, després el vinagre de Mòdena i la mel. Ho barregem tot. Tallem les fulles d'enciam ben petites i les emplatem.
2.Ara barregem els daus de pa amb la pasta, tallem les nous caramelitzades i cap a dins del bol! Ben barrejat, ho aboquem al plat de l'enciam. Hi afegim també el tomàquet, alguns trossos de salmó i una mica més de nous.
2.Ara barregem els daus de pa amb la pasta, tallem les nous caramelitzades i cap a dins del bol! Ben barrejat, ho aboquem al plat de l'enciam. Hi afegim també el tomàquet, alguns trossos de salmó i una mica més de nous.