"Almendraíllo"

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients
  • "Almendraíllo"
  • (per compartir)
  • 150 ml de mel
  • 6 clares d'ou
  • 200 g d'ametlla marcona
  • 125 g de sucre en pols

PREPARACIÓ

1. Escalfem una paella i hi aboquem les ametlles. Les torrem a poc a poc.
2. Quan les ametlles comencin a torrar-se, hi aboquem la mel per sobre, abaixem una mica el foc i deixem que la mel es vagi reduint fins a aconseguir que les ametlles quedin caramel·litzades amb la mel. Les deixem refredar i les reservem.
3. Ara muntem les clares d'ou a punt de neu.
4. Afegim el sucre en pols a les clares a punt de neu.
5. Omplim una mànega de pastisseria amb les clares muntades.
6. Escalfem el forn a 140º C.
7. Triem motlles de paper per fer magdalenes i hi posem a dins de cada motlle una mica del contingut de la mànega. Amb una cullereta, l'estenem pel fons de cada motlle perquè n'ompli la base.
8. Posem unes ametlles caramel¿litzades a sobre de la clara i les tapem amb més clara. Compte amb no posar-n'hi massa, perquè creixerà dins del forn!
9. Omplim una safata per anar al forn amb els motlles plens. Fiquem la safata al forn a 140º C fins que les clares es daurin per dalt.