Presentació projectes

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals regula el procediment de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes audiovisuals destinats a integrar-se en l'oferta de continguts dels seus mitjans. Ho fa a través de normes públiques de contractació i de la publicació de les necessitats de continguts, que es poden consultar en aquest espai, per a projectes en règim de producció associada, de coproducció o per a altres tipus de projectes.
 

Necessitats de continguts audiovisuals:

· Serveis de producció de les gravacions de les intervencions dels diferents artistes que participaran en el disc de La Marató 2018
(veure a Presentació de projectes audiovisuals en règim de producció associada)

· Magazín radiofònic d'informació i entreteniment per als caps de setmana, temporada 2018-2019, programa "El suplement" de Catalunya Ràdio
(veure a Presentació de projectes audiovisuals en règim de producció associada)

· Transmissions dels partits de futbol del FC Barcelona a Catalunya Ràdio
(veure a Presentació de projectes audiovisuals en règim de producció associada)

La contractació d'aquests continguts es regirà per la "Norma reguladora del procediment de selecció i contractació de continguts audiovisuals per als mitjans de comunicació de la CCMA" aprovada en l'acord de Consell de Govern 31/2016, de modificació de l'acord 14/2016.

La Norma té l'objectiu de dotar de màxima transparència a tot el procés de presentació, selecció, tramitació i contractació de projectes, a més de garantir públicament que s'ajusta als principis de publicitat, concurrència, confidencialitat, igualtat i no discriminació. Podeu descarregar-la aquí.
 

Altres projectes:

· Procediment de participació per al disseny de la samarreta de La Marató de TV3 – 2018

· Acció participativa "Prescriptor cultural jove a iCat" entre la comunitat d'Escena25