Dissabte i diumenge

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, a Esport3, Catràdio i la plataforma 3Cat

La Final a 4 de la Lliga de Campions femenina d'hoquei patins, aquest cap de setmana, a Esport3 i 3Cat

Una setmana després de la Copa, arriba la Final Four de la Lliga de Campions que es jugarà a la Corunya. Ho farà amb quatre equips de l'OK Lliga Iberdrola, inclosos dos catalans, el Generali Palau i el Vila-sana. Les vallesanes buscaran la seva tercera Copa d'Europa contra un Vila-sana que lluitarà pel seu primer màxim títol continental, després de ser finalistes la temporada passada i caure contra el Telecable Gijón.

Dissabte, a les 16.55 es podrà seguir el duel català de les semifinals entre el Palau i el Vila-sana, que buscaran una plaça per la final de diumenge que es jugarà a les 11.55 contra el guanyador del Corunya-Fraga. El duel fratricida garanteix un equip català a la final i el seu rival sortirà de l'altra eliminatòria, que enfronta dos equips que debuten en una final a quatre. El Corunya, que espera fer valer el factor pista, i el Fraga, que veu recompensat la seva aposta de dissenyar un equip ambiciós.

Els comentaris seran de Joan Ferran i l'anàlisi tècnica, de l'exjugadora Anna Romero.

El partit entre l'Inter i el Barça de la Lliga de futbol sala, a Esport3 i 3Cat

Aquest és l'últim partit del Barça abans de la Final Four de la Champions. Els blaugranes visiten el dissabte, a les 20.00, la pista de l'Inter Movistar i el partit corresponent a la vint-i-vuitena jornada de la lliga de futbol sala es podrà seguir per Esport3. Els madrilenys venen embalats després de sis victòries consecutives que els han situat tercers a dos punts del segon (ElPozo) i a set del líder (el Barça té un partit més). Els de Velasco depenen de si mateixos per acabar primers la fase regular però una relliscada a Torrejón els obligaria a esperar altres resultats.  

Ferrao, Pito, Adolfo i Sergio Lozano van agafant pes en el joc de l'equip que recuperarà el sancionat Coelho. L'Inter es va imposar a la primera volta al Palau per 2 a 7. Els comentaris seran de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Juan Carlos León.

L'ambient de Jerez espera els pilots de MotoGP, i es podrà veure a "Motor a fons"

La pista andalusa serà una olla a pressió. El mundial viu moments de molta intensitat, emoció i rivalitat. "Motor a Fons" es desplaça al circuit de Jerez amb Xavier Guillén al capdavant per copsar de prop les impressions dels protagonistes.

Hi ha un ampli ventall de pilots capaços de guanyar la cursa que obre el periple europeu del mundial. Marc Márquez va brillar a Austin, i només una caiguda el va privar d'un gran resultat. Al Gran premi d'Espanya buscarà la seva primera victòria amb Ducati enfront autèntics especialistes com Maverick Viñales, Jorge Martín, que és el líder del campionat, Pecco Bagnaia o Pedro Acosta. El murcià, que és debutant, ja porta dos podis consecutius. I, encara hi han més corredors capaços d'entrar en la lluita per la victòria com Aleix Espargaró o Enea Bastianini. Tots coneixen molt bé aquesta pista que és, per a molts, el circuit de casa.

El programa donarà tots els detalls de la màxima categoria i també de tot allò que passi a les curses de Moto2 i Moto3, diumenge a partir de les 20.30.  

El Peugeot 408, el Cupra Formentor BAT i l'autocaravana Sun Living V60, a "Espòiler"

Diumenge, a les 21.30, a "Espòiler", el programa de motor d'Esport3, posaran a prova el Peugeot 408 i descobriran els secrets del Cupra Formentor VZ5 BAT, una sèrie limitada. I pel que fa a l'autocaravana analitzaran la Sun Living V60 SP Tent Top.

El millor futbol aleví, diumenge, a Esport3

En només set anys, el TAR U-11 Promises s'ha fet un forat en el calendari dels tornejos de futbol formatiu i s'ha convertit en el més important en la categoria aleví. Any rere any va creixent, i en aquesta edició seran 50 els equips que lluitaran pel títol a les seus de Vic, Santa Eugènia de Berga i Taradell. Entre els equips més destacats hi ha el Barça, l'Espanyol, el Girona, el Reial Madrid, l'Atlètic de Madrid, el València, el Betis, el PSG I el Borussia Dortmund. Dissabte es disputarà la fase de grups, i diumenge se celebraran les eliminatòries finals.

Diumenge, a partir de les 10.45, a Esport3, es podran seguir els dos primers enfrontaments de quarts de final. Els dos últims es podran seguir a partir de les 11.55 a través de la plataforma 3Cat. A les 14.45 es disputaran les semifinals, que s'oferiran a Esport3, i a les 17.00 tindrà lloc la gran final, que es podrà veure en directe a la plataforma 3Cat i en diferit, a les 21.35, a Esport 3.

Els comentaris seran de Jordi Fargas i l'anàlisi tècnica d'Alberto Manga.

El partit entre Las Palmas i el Girona, a "Un dia de partit", a Esport3 

Dissabte, a les 14.00, Esport3 emetrà "Un dia de partit", amb el seguiment de l'enfrontament de Lliga entre Las Palmas i el Girona. Els catalans jugaran a Europa la pròxima temporada. Garantida la Europa League, els de Míchel pensen en gros i volen més, jugar la Champions. Han de quedar entre els quatre primers i d'ells depèn acabar, fins i tot, segons per davant del Barça.

A sis jornades pel final i amb un Girona-Barça per jugar, la primera de les sis finals pel Girona és aquest dissabte a Las Palmas. "Un dia de partit" hi posarà la passió de sempre amb un culer infiltrat i tres gironins: Jordi Gratacós, exjugador i entrenador amb llicència Pro UEFA; Didac Vilabreix, ànima mater de Ràdio Vilabreix i Lluís Bosch, president de la Penya Gironina, la més antiga del club. El culer infiltrat serà l'exfutbolista, entrenador i analista de capçalera del programa, Lluís Carreras.

La narració serà com sempre d'Òscar Pérez-Dolz i la direcció, de Víctor Patsi.

Les millors jugades de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol" 

Dissabte i diumenge a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Dissabte també es faran dues edicions prèvia i post Girona, a les 13.30 i a les 16.00, amb Jordi Sunyer, al capdavant

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades dels partits de Primera i Segona, amb especial atenció a l'Elx-Espanyol. El Barça juga dilluns i es farà programa especial, a partir de les 20.00 i de les 23.00.

Dissabte, Jordi Grau estarà acompanyat per Gerard Autet, Jonatan Soriano, Gerard López i Bojan Krkic. I diumenge comptarà amb Maria Fernández Vidal, Anaïs Martí, Lluís Carrasco i Joan Poquí.

Tota l'actualitat esportiva del cap de setmana, al "Tot gira"

Aquesta setmana, el magazín esportiu "Tot gira", amb David Clupés, s'emetrà dissabte, a les 13.45, i diumenge, a partir de les 16.00. El més destacat serà tota la informació al voltant del Chelsea-Barça i la transmissió del Las Palmas-Girona.ujm

Avui, a les 20.45 es farà la transmissió al web i a l'app de 3Cat del Barça-Olympiakòs, segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga de bàsquet, amb 'Ernest Macià, els comentaris de Carme LLuveras i les dades de David Ubach.

Dissabte, a les 14.55, també en digital es podrà seguir la cursa esprint del Gran Premi d'Espanya de MotoGP, amb Damià Aguilar i els comentaris de Chus Sánchez. I a les 18.15 serà el torn de l'Elx-Espanyol, amb Sergi Andreu, els comentaris de Sara Giménez i la direcció de Sergi Camps.

I diumenge, també en exclusiu digital, a les 11.45 es farà la transmissió de la final de la lliga europea femenina d'hoquei patins amb la presència del Palau o bé del Vila-sana, amb Montse Mir i els comentaris d'Octavi Tarrés. Un cop s'acabi la final faran la transmissió del Gran Premi d'Espanya de MotoGP, amb Damià Aguilar i els comentaris de Chus Sánchez.

I a les 11.55 començarà la transmissió dels partits de la penúltima jornada de la segona RFEF: Lleida-Europa i Badalona-Futur i el seguiment del Sant Andreu-València Mestalla i Espanyol B-Cerdanyola, amb Isaac Vilalta i Francesc Ripoll.

esport3.cat

 

Anar al contingut