Dissabte, a les 10.50

"Passió turca" i "Georgiana i Bianca, un equip", dissabte, a "Tot un món"

"Tot un món", l'espai de Televisió de Catalunya sobre diversitat cultural i immigració, s'acosta a les persones arribades d'arreu del món per saber què fan i quina ha estat i és la seva aportació a la societat catalana des que viuen aquí. Per conèixer els seus somnis, quins projectes tenen i per descobrir com s'han materialitzat en alguns estudis, en alguna feina o en algun negoci. S'acosta a les vides d'emprenedors, d'estudiants, de creadors i d'artistes per veure què creen, on treballen i com tiren endavant una iniciativa personal o participen en un projecte col·lectiu. A través de les històries dels protagonistes de "Tot un món", el programa descobrirà l'arrelament de les persones que han immigrat a Catalunya i que ja formen part del teixit social i cultural català.

Dissabte, 29 d'abril, a les 10.50, a "Tot un món", les històries de l'Ahmet Bilgin, la Georginana Ciutag i la Bianca.

"Passió turca"

La història de l'Ahmet Bilgin està estretament vinculada a la música. La passió per la música el va portar a conèixer la seva dona i el va fer venir de Turquia a Barcelona. Aquí, l'Ahmet dirigeix corals i orquestres. Actualment dirigeix la Coral de la Facultat de Medicina de la UB, fa classes de música i també fa les seves pròpies composicions. Des que va néixer el seu fill, l'Ahmet ha buscat una feina que li permeti dedicar més temps al seu fill, i és per això que ara treballa en un servei d'atenció informàtica, però sense deixar de fer música ni de dirigir corals.

"Georgiana i Bianca, un equip"

Tocar la gralla i viure de prop la cultura popular ha fet sentir la Georgiana Ciutag part de la societat catalana. Va venir de Romania i va deixar, allà, la Bianca, la seva filla, quan només era un nadó. Quan la va poder anar a buscar, va adonar-se que la nena necessitava atenció especial, i pensa que a Vilafranca tindrà moltes més oportunitats. Totes dues formen un equip i no se separen ni durant les actuacions del grup Si Fa Sol Toquem, en el qual toca la Georgiana.

tv3.cat/totunmon
facebook.com/totunmontv3

Sant Joan Despí, 28 d'abril del 2017

Anar al contingut