A partir de setembre

La paraula pren el protagonisme, a "El got d'aigua"

"El got d'aigua" és el nou programa de TV3 on la paraula serà la protagonista. Un "docutaiment" amb ingredients de "talent show" que buscarà el millor orador entre 20 joves d'entre 15 i 22 anys. Serà el que aconsegueixi seduir el públic i el jurat amb el domini del contingut i la posada en escena del seu discurs qui s'endugui el premi.

La periodista i reportera de TV3 Samantha Vall conduirà l'espai, que s'emetrà a partir de setembre. Les "coachs" del programa, Alba Florejachs i Gemma Lligadas, ajudaran als concursants a millorar-ne el fons i la forma del discurs.

Vint joves d'entre 15 i 22 anys, seleccionats entre centenars d'estudiants d'instituts i universitats catalanes, lluitaran per convertir-se en el millor orador. Durant 11 capítols hauran de demostrar la seva destresa per elaborar un discurs a partir de les vivències que els proporcionarà el programa.

Els participants hauran de superar les diferents fases eliminatòries que els permetran arribar a la final, on només tres aspiraran a ser el guanyador.

Cada setmana, el programa els proporcionarà una experiència, sorpresa per a ells, que els farà entrar en contacte amb un món desconegut i amb personatges interessants. Amb la vivència hauran de trobar la inspiració per elaborar un discurs de minut i mig.

Els joves candidats hauran de sotmetre's a l'escrutini del jurat, però també al públic present al plató, que votarà quins discursos els han emocionat o els han arribat més.

El jurat del programa estarà format per les dues "coachs" i un convidat del món de la comunicació, que serà diferent cada setmana.

Al final del procés, qui elabori el millor discurs es convertirà en el guanyador d'"El got d'aigua" i gaudirà d'una estada de deu dies a Silicon Valley, als Estats Units, dins el marc del programa de Comunicació i Emprenedoria d'EduCaixa, de l'Obra Social "la Caixa."

Una presentadora i dues "coachs"

Samantha Vall, periodista i reportera de TV3, serà la conductora del plató i acompanyarà els joves en les seves vivències setmana rere setmana.

Alba Florejachs, actriu de teatre i televisiva del programa de TV3 "Polònia", té recorregut, a més, en el "coaching" d'actors joves. A "El got d'aigua" ajudarà els participants a fer brillar la posada en escena del seus discursos. Amb les eines de la interpretació farà un treball emocional que els portarà a un terreny pròxim i, de vegades, molt divertit.

Gemma Lligadas és llicenciada en Dret Públic, Política Internacional i experta en argumentació a ESADE. Ella s'encarregarà del contingut. Partirà de les idees pròpies dels joves concursants i els ajudarà a endreçar-ho de manera que sigui coherent i efectiu. Treballarà sobre l'estructura i el contingut a través del diàleg i l'intercanvi d'idees amb els concursants.

tv3.cat/elgotdaigua

twitter.com/elgotdaiguaTV3

 

Anar al contingut