La Lliga de futbol sala torna a Esport3 després de la Copa de les sorpreses

Avui a les 21.15 pel web esport3.cat es podrà seguir el partit entre l'Osasuna i el Barça, i demà pel canal Esport3 s'emetrà el Catgas Energia contra el Palma Futsal.

La lliga de futbol sala torna a Esport3 després de l'aturada per la disputa de la Copa d'Espanya, que es va adjudicar contra pronòstic el Jaén. El Barça, que va caure als quarts de final contra el Saragossa, visita la complicada pista de l'Osasuna Magna avui (en directe pel web esport3.cat a les 21.15) en una jornada molt important en la lluita que els blaugranes mantenen amb El Pozo per la segona plaça. Els murcians reben el líder, l'Inter Movistar diumenge a la tarda. La locució del partit del Barça serà d'Àlex Oliva i Jordi Garcia.

Per la seva banda, el Catgas Energia, absent a la Copa, tornarà a la competició lliguera contra un rival d'alta exigència, el Palma Futsal, semifinalista al Wizink Center. Els colomencs, amb la intenció de recuperar terreny en la lluita per entrar a la zona de play-off, jugaran demà a les 18.00, i es podrà seguir en directe pel canal Esport3. La transmissió serà de Xavi Lorente i Santi Gea.

esport3.cat

Anar al contingut