"La Fórmula: Gran Premi de Bèlgica", per TV3

Diumenge arriba el Gran Premi de Fórmula 1 de Bèlgica, del qual es farà un ampli seguiment a TV3. Noel Rodríguez i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert a partir de les 19.45.

Després de la parada estiuenca, la Fórmula 1 arriba a un dels circuits més mítics del campionat, Spa-Francorchamps. Caldrà veure si els dos Mercedes continuen indomables com fins ara, o si aquestes vacances han servit perquè els Red Bull i els Ferrari millorin els seus monoplaces. Amb Hamilton com a líder del campionat, Rosberg no es pot despistar si vol guanyar el seu primer títol.

Diumenge, a les 19.45, TV3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat al circuit de Spa-Francorchamps, en alta definició i amb els comentaris de Noel Rodríguez, que agafa el relleu de Francesc Latorre, i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en cadascun dels 21 grans premis de la temporada.

L'actualitat del Mundial també es podrà seguir als telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre a Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

#F1TV3

Anar al contingut