Most, el cinema que marida
Most, el cinema que marida

iCat convida un cap de setmana al Most Festival de Vilafranca del Penedès

La nova experiència consisteix a assistir el 12 i 13 de novembre al Festival Most amb allotjament en un hotel de Vilafranca del Penedès, una invitació doble per a la sessió que es vulgui del certamen, i un àpat en un restaurant de la ciutat

Cinema relacionat amb el vi i el cava, nit d'hotel i un menú gastronòmic a Vilafranca del Penedès. És la proposta d'aquesta Experiència iCat en col·laboració amb el Most Festival.

Una oportunitat per descobrir un festival d'abast internacional que recull la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Així mateix, el festival brinda pel bon cinema amb la projecció de pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment i una bona selecció de curts.

Els participants de l'Experiència iCat poden aconseguir invitacions dobles per a una de les sessions del festival, una nit d'hotel a Vilafranca del Penedès i un Menú Most en un dels restaurants de 'Vilafranca Ve de Gust', establiments que aposten per la qualitat i la proximitat dels seus productes, vins del Penedès i sobretot un tracte cordial.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat.cat. Les invitacions es poden aconseguir a través del web del canal a la pàgina Experiències iCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut