Els SP3, el grup musical del Super3, a la Festa Major de Mollerussa

Dins dels actes de la Festa Major de Mollerussa, els SP3, el grup musical del Super3, presentaran demà divendres el nou espectacle "Somnis". L'actuació, que començarà a les 12 del migdia, tindrà com a escenari la plaça Manuel Bertrand de la capital del Pla d'Urgell.

Els SP3, el grup musical del Super3, portaran demà les cançons del Super3 a Mollerussa, dins dels actes de la Festa Major de la població. A partir de les 12 del migdia, els SP3 pujaran a l'escenari de la plaça Manuel Bertrand de Mollerussa per presentar-hi el nou espectacle "Somnis", un muntatge musical en què la Mireia, el David, la Joana i l'altre David estan disposats a explicar els seus somnis a través de les cançons i dels valors del Super3. Els seus somnis són semblants als de qualsevol súper, però, amb la força de les coreografies dels seus amics Albert, Nil, Alejandro, Cristina, Lorena i Júlia, emocionaran i aconseguiran que tothom canti i balli amb ells.

El concert "Somnis" és un espectacle dinàmic i participatiu, en què, finalment, tots són protagonistes gràcies a la música, a les propostes i a la vitalitat dels deu joves components dels SP3.

El grup musical del Super3, els SP3, es va crear per potenciar, a través del seu directe, les cançons que publica el Super3. Fa poc, el grup s'ha renovat, després d'un càsting de gairebé 700 persones. Es van escollir 4 solistes i 6 ballarins que canten i ballen magistralment les cançons de l'últim àlbum, "Connectem", i els "hits" més coneguts dels 23 anys d'història del Super3. Són catorze temes que interpreten en directe sota un fil conductor, que passa per alguns dels somnis d'aquest grup d'amics que s'identifiquen com a generació Super3.

"Somnis" és el nou espectacle que el Super3 ha preparat per al públic familiar. Un concert de 60 minuts ple d'energia, amb cançons i propostes que es poden reconèixer amb facilitat perquè s'han viscut, o s'han vist a la pantalla o a la pàgina web del Super3. "Somnis" compta amb la direcció artística d'Àngels Gonyalons i la col·laboració de l'escola de teatre musical Memory i de Marc Parrot.

 super3.cat