Actualitat blanc-i-blava

Valverde es mostra optimista i diu que l'Espanyol no està malament malgrat els últims resultats

L'Espanyol ha perdut cinc dels sis últims partits que ha disputat. Tot i això, Ernesto Valverde, l'entrenador, diu que està molt tranquil. Valverde és sincer o intenta que l'afició i l'entorn de l'equip no es posin nerviosos. El "Txingurri" sosté que l'Espanyol no està tan malament com poden fer pensar els mals resultats. Just en el moment més delicat de l'equip aquesta temporada hem vist el Valverde més optimista. Per arrodonir el discurs optimista, Valverde ha argumentat, fins i tot, que les derrotes, de vegades, poden anar bé.

Actualitzat

Aparentment, els números són per espantar-se: tres punts dels últims divuit possibles: els de Valverde han perdut contra l'Almeria, el Valladolid, el Betis, el Recreativo i el Sevilla i han guanyat al camp del Getafe. Malgrat tot, l'entrenador blanc-i-blau veu bé l'equip i amb moltes possibilitats de remuntar la situació.

De cara al partit contra el Dépor, Valverde perd per sanció Iván de la Peña i Zabaleta, però té moltes possibilitats de recuperar David García i Torrejón un cop superats els problemes físics. En aquest sentit, Valverde ha destacat la bona evolució del lesionat Tamudo. D'altra banda, Riera, amb pubàlgia, no s'entrena amb normalitat. Tot apunta que podrà jugar diumenge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut