Samuels i Vezenkov mostren les seves noves samarretes del FC Barcelona Lassa (EFE)
Bàsquet

Samuels i Vezenkov, les últimes presentacions del FC Barcelona Lassa

El FC Barcelona Lassa entra en una nova etapa, amb un vestidor completament renovat i amb el repte de deixar enrere el mal regust de la passada temporada

Actualitzat

Samardo Samuels i Aleksandar Vezenkov han estat presentats com a jugadors del FC Barcelona Lassa. De les set noves incorporacions, només quedaven ells per comparèixer davant dels mitjans.

Samuels, jamaicà, amb experiència tant a l'NBA, amb els Cleveland Cavaliers, com amb grans equips d'Europa, arriba procedent de l'Emporio Armani de Milà amb l'objectiu d'aportar múscul i intensitat al joc interior.

Vezenkov, un jove búlgar de només 20 anys, arriba procedent de la lliga grega amb el títol d'MVP de la passada temporada a la butxaca. Entre la pluja d'ofertes que ha rebut durant l'estiu, l'aler-pivot finalment s'ha decantat pel Barça, motiu pel qual Joan Creus li ha agraït en públic.

Dia intens per a tots dos, al matí, revisió mèdica amb la resta dels seus companys, després directes cap a la sala de premsa i a la tarda primer entrenament oficial de l'equip.

 

Anar al contingut