Federer creu que es fan pocs controls antidopatge al tenis (Foto: EFE)
Tenis

Roger Federer reclama que es facin més controls antidopatge al tenis

Roger Federer, que ha derrotat Gasquet en el seu enfrontament al Masters que es disputa a Londres, ha reclamat que es facin més controls antidopatge. En l'altre partit del Grup B, Djokovic ha guanyat Del Potro.

Actualitzat

Roger Federer ha superat sense problemes Richard Gasquet en dos sets (6-4, 6-3), refent-se de la derrota en el seu primer partit del Màsters de Londres davant Djokovic. El suís ha reclamat més controls antidopatge en la roda de premsa posterior al seu enfrontament. "Ja sé que el pressupost a vegades és petit, però crec que s'han de fer més proves. L'any passat vaig guanyar a Dubai, Rotterdam i Indian Wells i no vaig passar cap control en aquells campionats". El tenista ha recordat que fa 10 anys passava fins a 25 controls antidopatge, una xifra que ara s'ha reduït dràsticament.

En l'altre partit del grup B, el serbi Novak Djokovic ha derrotar l'argentí Juan Martín del Potro en tres sets (6-3, 3-6, 6-3). Aquest triomf el classifica per a les semifinals de l'últim torneig de la temporada. L'altre tenista d'aquest grup que passarà a les semifinals es decidirà en l'enfrontament entre Del Potro i Federer. 



 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut