Espanyol

Ramon Robert: "Ja no som un club de futbol, ara som una empresa esportiva"

El conseller delegat de l'Espanyol repassa a "El club de la mitjanit" les línies mestres d'actuació de la nova directiva del club

Actualitzat

Ramon Robert és l'home de confiança de Chen Yansheng a l'Espanyol. El nou conseller delegat del club ha repassat a "El club de la mijanit", de Catalunya Ràdio, les línies mestres d'actuació del nou equip directiu i la resta d'actualitat en clau blanc-i-blava.

Robert ha assenyalat que la tria del nou director esportiu es finalitzarà aquest mes de març. "Arribarà en les pròximes setmanes, però ara mateix no estem sense direcció esportiva. Hi ha una persona que està assumint de forma interina les funcions d'Òscar Perarnau i ho està fent molt bé", ha dit.

Pel que fa a prioritats en l'apartat esportiu, el conseller delegat ha indicat que "un cop resolt el tema Caicedo, la prioritat és aconseguir la propietat completa d'Hernán Pérez i Gerard Moreno". També ha descartat que aquest estiu el club pugui fer un gran fitxatge: "No és el moment de gastar 20 milions per un jugador. Toca anar creixent i tindrem diners per fer un salt de qualitat. Incrementarem el pes salarial del planter en un 30%." D'acord amb les declaracions de Robert, "un cop estigui arreglada la situació financera, el salt que hem de fer és consolidar l'equip en zona europea i oblidar-nos dels descensos".

El gran canvi amb l'arribada de Rastar Group a l'accionariat del club, però, és de filosofia. "Hem deixat de ser un club de futbol per passar a ser una empresa esportiva. Rastar Group és un grup de 43 empreses, i totes són rendibles i funcionen. L'objectiu és que l'Espanyol generi els seus propis recursos i sigui rendible", ha declarat.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut