NBA

Quarta derrota consecutiva dels Lakers, que els impedeix assegurar-se el segon lloc de la Conferència Oest

LaMarcus Aldridge, amb una doble figura de 24 punts i 11 rebots, ha liderat els Trail Blazers de Portland en el partit que han guanyat per 93-86 als Lakers de Los Angeles, per continuar amb opcions d'aconseguir el cinquè lloc de la Conferència Oest. La derrota, la quarta consecutiva per als Lakers (55-24), els impedeix assegurar-se el segon lloc, que encara podria ser per als Mavericks de Dallas (55-25), que han guanyat per 107-96 els Clippers. La victòria dels de Portland, la segona consecutiva, permet els Trail Blazers posar-se amb marca de 47-33 i seguir sisens a la Conferència Oest.

L'escorta Kobe Bryant ha tornat a ser el líder de l'atac dels Lakers, amb 24 punts, inclosos quatre triples en la primera part, però que no han estat suficients per evitar la derrota. Pau Gasol ha jugat 33 minuts per fer una bona tasca sota cistella, en aconseguir 13 rebots, però no ha estat inspirat en atac com la resta de l'equip i s'ha quedat amb només vuit punts. Ha repartit dues assistències i ha recuperat dues pilotes.