Futbol

"M'he de pessigar quan jugo al Bernabéu"

El somni del centrecampista del Reial Madrid que s'ha fet realitat

Redacció Esport3Actualitzat

El Reial Madrid recupera Jude Bellingham després de dues jornades sancionat per la ja famosa frase "It's a fucking goal" a l'àrbitre Gil Manzano, en el polèmic partit contra el València a Mestalla. Després d'aquest entrebanc, el jugador torna al terreny de joc amb més ganes que mai de demostrar la seva capacitat futbolística, per ajudar l'equip i per sentir el caliu de l'afició.

"Vull que els aficionats sentin que soc un aficionat més jugant i representant-los, perquè al final es tracta d'això. Si poden mirar-me i veure algú en qui se senten reflectits i donar-nos suport, això ajuda a animar l'equip també. I el seu suport significa molt per a nosaltres, molt més del que creuen."

El somni de Bellingham

En declaracions a Sky Sports, també s'ha sincerat i ha explicat quin és el somni de la seva vida. Un somni que està complint ara mateix: jugar amb el Reial Madrid, al Bernabéu. Per això, Bellingham considera que està en un dels seus millors moments, amb tan sols vint anys.

"Em desperto i he de pessigar-me quan estic jugant amb Anglaterra, a Wembley, o amb el Madrid, al Bernabéu. Mai havia somiat en una cosa així tan aviat, però estic agraït a tothom que ha pres part en el meu camí."

Bellingham, del Reial Madrid, marcant un gol anul·lat després del xiulet final (Reuters)

El jugador internacional, que va arribar al club l'estiu passat, ja porta vint gols i nou assistències en 31 partits. Té clar el seu objectiu:

"Títols. Ser capaç de donar al meu país i al meu equip, el Reial Madrid, grans experiències i grans records d'aixecar trofeus."

Anar al contingut