Barça

Messi, Piqué i Arda sorprenen els infants de "Futbolnet"

Els beneficiaris d'aquest projecte de la Fundació FCB van rebre una visita sorpresa dels jugadors del primer equip mentre Beko els reformava la cuina de la seva escola

Actualitzat

El somni de qualsevol infant és jugar a futbol amb els seus ídols. I Beko, soci privilegiat del FC Barcelona, ha aconseguit fer realitat aquest somni amb un grup de beneficiaris del projecte "FutbolNet" de la Fundació FCB, procedents de l'Institut Barri Besòs de la ciutat.

Abans d'acabar el curs passat, un dia la fundació va convidar els beneficiaris del seu projecte a fer una sessió especial en un lloc especial. Tots van pujar a un autocar i van arribar ni més ni menys que a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un dia de convivència diferent en què van poder treballar els valors del projecte en un entorn inigualable.

Però la jornada encara podia acabar millor. Abans d'acabar la sessió, Leo Messi, Gerard Piqué i Arda Turan van entrar al pavelló per sorprendre els joves, que es van quedar al·lucinats en veure'ls aparèixer. Els jugadors del primer equip van intercanviar impressions amb ells i van jugar una bona estona plegats.

Aquesta història ha donat lloc a un vídeo anomenat "L'oportunitat de jugar", que demostra que els somnis es poden fer realitat. I que es pot veure aquí:

 


Messi, Piqué y Arda sorprenden a los chicos del... por fcbarcelona

 

Anar al contingut