Luis Suárez i Chiellini en l'acció de la mossegada (Reuters)
Luis Suárez i Chiellini en l'acció de la mossegada (Reuters)
Barça

Luis Suárez: "Em van tractar pitjor que a un hooligan. Fins i tot tenia por d'anar a veure jugar el meu nebot"

El davanter es queixa de l'excessiva sanció de quatre mesos sense poder jugar que li va imposar la FIFA per la mossegada a Giorgio Chiellini

Actualitzat

Luis Suárez ha aprofitat una entrevista del setmanari esportiu alemany "Kicker" per criticar la sanció que la FIFA li va imposar per la mossegada a Giorgio Chiellini. "Em van tractar pitjor que a un hooligan" ha destacat el davanter del Barça.

Suspès quatre mesos amb el seu club i nou partits oficials amb la selecció de l'Uruguai, Luis Suárez afirma que encara no s'ha fet a la idea de l'excessiva sanció. El 9 blaugrana ha lamentat que no li deixessin fer cap activitat relacionada amb el futbol durant el càstig. "Em feia por anar a veure jugar el meu nebot amb els juvenils", destaca Suárez.

L'adaptació a un estil diferent de futbol

L'uruguaià també parla del seu moment al Barça i explica que va necessitar una adaptació a l'estil del club blaugrana, ja que era un "món nou" per a ell. El davanter descriu també les dificultats que va tenir al principi: "No volia semblar egoista, o sigui que preferia passar abans que fer la jugada jo sol". "Només amb el temps", Suárez diu que s'ha anat atrevint a fer jugades pel seu compte.

La lliga espanyola també és diferent de la Premier, en què jugava amb el Liverpool. Suárez destaca la defensa que els equips plantegen en els seus partits contra el Barça, amb què el davanter té "menys espais" per desplegar el seu futbol.

Anar al contingut