L'Espanyol elimina el Barça a la pròrroga (3-1) i jugarà les semifinals de la Copa de Campions juvenil

L'Espanyol s'ha classificat per a les semifinals de la Copa de Campions de juvenils en derrotar per 3 a 1 el vigent campió, el Barça. El partit s'ha decidit a la pròrroga, després que s'ha arribat al final del temps reglamentari amb empat a 1 en el marcador.

Els blaugranes s'havien avançat en el minut 9, amb gol de Babunski. No ha estat fins al 28 de la segona part quan Bonilla ha igualat per a l'Espanyol, a passada de Jordan. Els blanc-i-blaus han sentenciat en la pròrroga, amb dos gols de Jafar. Un, en el 9 de la primera part, i l'altre, en el minut 5 de la segona.

El rival de l'Espanyol a les semifinals (dimecres a les 17.30) serà l'Atlètic de Madrid, que ha derrotat per 1-0 el Las Palmas. L'altra semi enfronta el Sevilla i l'Sporting.