Programació

Les nits esportives a Esport3 i Catalunya Ràdio es viuran a "El club de la mitjanit"

El periodista esportiu Francesc Garriga conduirà aquest dilluns el primer programa de la CCMA que serà, alhora, un programa de televisió i de ràdio, amb una gran presència a les xarxes socials. "El club de la mitjanit" serà un espai multicanal que s'emetrà de dilluns a divendres, de 23.00 a 1.00, per Esport3 i Catalunya Ràdio.

Actualitzat

"El club de la mitjanit" és el gran repte audiovisual de la temporada. Aquest és el segon any que Francesc Garriga encapçala el programa, que es convertirà en el primer programa multicanal esportiu en català que es podrà seguir en directe per la televisió i la ràdio.

Es farà amb un llenguatge adequat tant per ser vist com per ser escoltat simultàniament per Catalunya Ràdio, Esport3 i els mitjans digitals de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

Les xarxes socials seran una eina important del programa per mantenir un fil directe de comunicació amb l'audiència. L'emissió del senyal en directe del programa a través de Facebook Live i la pàgina de Facebook del programa (https://www.facebook.com/elclubdelamitjanit) obrirà una nova via de difusió dels continguts mai abans provada per cap programa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Col·laboradors nous i renovats per aquesta nova etapa

Acompanyat de Laia Tudel, Francesc Garriga comptarà amb la majoria de col·laboradors de la temporada anterior i també amb algunes incorporacions. Antoni Bassas, Ramon Besa, David Torras, Xavi Torres, els 3D (Carles Domènech, Oriol Domènech i Joan Domènech), Ricard Torquemada i Bernat Soler es mantenen com a eixos principals del programa, que incorporarà Jordi Costa i Sònia Gelmà, que cada dimecres participaran a "El Club de la Mitjanit".

El programa potenciarà l'espai "Gossip", on Jordi Borda i Xavi Campos revelen els secrets més ben guardats del Barça. I també comptarà amb les valoracions de Jordi Roger, Carles Fité, Gerard Autet, Lluís Carreras, Marc Mayola, Xavi Fina i Dani Ballart. 

Les seccions que també formaran part de l'espai seran "Els losers", amb Adrià Serra; "Canya o safareig", amb Javi Miguel, i "Follow Garriga", amb Xavi Cazorla. A més, s'hi sumen els fitxatges de Marta Carreras i Sònia Oleart, i de Pol Gustems com a home a Manchester.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut