Kevin Gameiro, en el moment de fer l'1 a 0 davant del PSV (Reuters)

L'Atlètic de Madrid guanya el PSV i s'assegura el liderat del seu grup en la primera fase de la Lliga de Campions

Els jugadors atlètics necessitaven guanyar el partit, i esperar que el Bayern no fes el mateix, per tancar de manera definitiva el liderat del seu grup. I els dos resultats s'han donat

Daniel AlentoActualitzat

L'Atlètic de Madrid acabarà la fase de grups de la Lliga de Campions com el primer del seu, el D, gràcies a la victòria de la cinquena jornada a casa davant del PSV d'Eindhoven per 2 a 0, i a la inesperada derrota del Bayern de Munic en la seva visita al Rostov rus (3-2). Els de Diego Simeone sumen ara 15 punts, 6 més que el conjunt alemany, el seu rival de l'última jornada i també ja matemàticament segon de grup.

Els holandesos han obert el matx esperant el rival a la seva meitat del camp. En aquesta fase del joc, Kevin Gameiro ha tingut una gran ocasió per marcar en el minut 8, però no ha arribat a la centrada des de la dreta de Yannick Carrasco. El mateix davanter francès ha tingut una segona oportunitat en el minut 19, però la interferència de l'exespanyolista Héctor Moreno no l'ha deixat rematar amb comoditat davant del porter Jeroen Zoet.

L'equip que entrena l'exblaugrana Phillip Cocu ha tingut la seva millor opció per marcar en el minut 18, però Antoine Griezmann, en tasques defensives, ha evitat que Gastón Pereiro pogués xutar bé, i el porter Jan Oblak ha aconseguit la pilota. El PSV ha tingut durant uns minuts el control del joc abans que els matalassers l'hi prenguessin. En el descans, el marcador no s'havia mogut.

Gameiro ha tingut dues noves ocasions només començar la segona part, però la seva rematada de cap ha marxat fora per poc. Més encertat ha estat en el minut 56, en una contra on ha trencat per velocitat des de la dreta per engaltar un xut ras. La pilota ha tocat el pal abans de ficar-se dins la porteria visitant. El matx ha quedat sentenciat en el minut 66, després d'un robatori de pilota al mig del camp de Tiago que ha culminat molt bé Griezmann. 5 minuts més tard, Gameiro ha tornat a aparèixer amb un xut al pal.

Inesperada derrota del Bayern a Rússia

El Bayern de Munic, per la seva banda, ha caigut a casa del Rostov rus. Els visitants han estat els primers a marcar, en el minut 35, en una rematada des del centre de l'àrea de Douglas Costa. L'equip local, però, ha aconseguit dos gols d'aquells que es diuen "psicològics". El de l'empat, en el minut 43, obra de Sardar Azmou. I el segon, en el minut 3 de la segona part, quan Dmitriy Poloz ha anotat un penal comès per Jéròme Boateng. Els bavaresos han trigat 3 minuts a tornar el cop, quan Juan Bernat ha aprofitat l'assistència de Franck Ribery per aconseguir el 2-2. El Rostov s'ha avançat definitivament en el minut 66, en una falta directa xutada per Christian Noboa, i ha sumat la seva primera victòria a aquesta fase de la seva història.