Lliga de Campions

L'Arsenal serà el rival del Barça als vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana s'enfrontarà amb l'Arsenal d'Alexis Sánchez a la pròxima ronda de la Lliga de Campions. El Reial Madrid, per la seva banda, jugarà contra la Roma, i l'Atlètic, contra el PSV Eindhoven.

Actualitzat

El sorteig de la Champions ha aparellat Arsenal i Barça per als vuitens de final de la Champions. Un duel que ja s'ha convertit en un clàssic del futbol europeu després de repetir-se en diverses ocasions en els últims anys. El Barça ha sabut qui seria el seu pròxim rival continental des del Japó, on prepara la seva participació al Mundial de Clubs.

L'Arsenal, líder provisional de la Premier League anglesa, té diversos jugadors amb passat blaugrana a les seves files: el xilè Alexis Sánchez, a més d'Héctor Bellerín i Mikel Arteta

Barça i Arsenal s'han vist les cares sovint en els últims anys, i sempre amb bons resultats per als blaugranes, que van superar l'equip d'Arsène Wenger a la final de París del 2006 (2-1), els van eliminar en els quarts de final de la competició el 2009-10 amb 4 gols de Messi en el partit de tornada, i en els vuitens del 2010-11.

 En els altres aparellaments, el Reial Madrid jugarà contra la Roma, segon classificat del grup del Barça, que va sortir escaldat (6-1) del Camp Nou; l'Atlètic de Madrid mesurarà les seves forces amb el PSV Eindhoven de Philip Cocu. Les eliminatòries estrella, però, són les que enfrontaran el PSG amb el Chelsea i el Juventus amb el Bayern de Munic.        

El resultat del sorteig: 

- Gant-Wolfsburg

- Roma-Reial Madrid

- París Saint-Germain-Chelsea

- Arsenal-Barça

- Juventus-Bayern Munic

- PSV Eindhoven-Atlètic de Madrid

- Benfica-Zenit

-Dinamo de Kíev-Manchester City

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut