Messi s'ha tornat a exhibir amb dos gols a Wembley (EFE)

La millor versió del Barça goleja el Tottenham a Wembley (2-4)

El Barça s'imposa en el segon partit de la fase de grups de la Champions i suma la segona victòria europea de la temporada. Els de Valverde han golejat el Tottenham de Pochettino amb dianes de Coutinho, Rakitic i Leo Messi, que ha firmat un partit brillant

Maria Fernández VidalActualitzat

Ernesto Valverde ha decidit apostar per Arthur en l'onze inicial en detriment de Dembélé i l'aposta li ha sortit molt bé perquè el Barça ha sorprès el Tottenham. Tot just en el segon minut de joc, una passada en profunditat de Messi per Jordi Alba ha acabat a les botes de Coutinho, que ha engaltat una rematada sensacional ajustada al pal. Tot plegat aprofitant una cantada impròpia del porter Lloris, que es precipita i regala la porteria. Amb el 0 a 1 al marcador, Sergio Busquets ha donat l'ensurt amb problemes musculars a la cuixa. I abans de la mitja hora de joc, bona desmarcada de Luis Suárez, que combina amb Coutinho, la pilota li arriba a Rakitic i s'inventa una fuetada espectacular des de fora de l'àrea per fer pujar el 0 a 2.

Després del descans, un Barça desbordant ha seguit insitint, sobretot amb Leo Messi, que ha estavellat dues pilotes al pal. I, mentre Messi buscava el tercer, el Tottenham ha trobat l'1 a 2 gràcies a una acció de Harry Kane, que ha deixat assegut Semedo. Incombustible, Leo Messi ha continuat buscant el tercer i ha tingut recompensa. Centrada de Jordi Alba i tant Coutinho com Suárez deixen passar la pilota per al capità blaugrana, que no falla. El Tottenham ha aconseguit escurçar distàncies amb un gol de Lamela des de la frontal. Però ha tornat a aparèixer l'omnipresent Messi, que ha tret petroli d'un connexió amb Jordi Alba per afusellar la porteria de Lloris i clavar el 2 a 4 definitiu. El Barça, doncs, s'ha endut de Wembley tres punts més i la bona notícia d'un Messi pletòric en la seva competició predilecta.

L'Inter remunta a Eindhoven (1-2)

L'Inter de Milà s'ha imposat al camp del PSV Eindhoven i es perfila com el rival més perillós del Barça en la lluita pel liderat del grup B. Els holandesos s'han avançat amb un gol de Pablo Rosario en el minut 27, però els italians han pogut empatar per mitjà de Nainggolann just abans del descans. En la represa, l'Inter ha culminat la remuntada amb el definitiu 1 a 2, que ha fet Mauro Icardi en el minut 60, i que ha permès al conjunt de Spalletti sumar sis punts en dues jornades.