L'equip de Jamaica, format per Nickel Ashmeade, Astafa Powell, Usain Bolt i Nesta Carter (EFE)
Atletisme

La Jamaica de Bolt segueix regnant a la prova de velocitat i s'embutxaca l'or als 4x100

L'equip de Jamaica masculí ha aconseguit la medalla d'or als 4x100 seguida de la Xina i el Canadà. Els Estats Units han estat desqualificats de la prova. El conjunt jamaicà femení també ha batut els Estats Units i ha guanyat la medalla d'or

Jamaica ha quedat primera a la final dels relleus dels 4x100 del Mundial d'Atletisme de Pequín, embutxacant-se així la medalla d'or. Un or que suposa per a Usain Bolt el tercer que guanya en el Mundial de Pequín, després d'aconseguir el dels 100 i 200 metres. Bolt està imparable. Amb aquesta nova medalla ja suma un total d'onze ors i dues plates en diferents mundials.

La Xina i el Canadà han quedat en segon i tercer llocs, en una prova en què l'equip dels Estats Units ha estat desqualificat per fer l'últim relleu de forma incorrecta, després de classificar-se en segona posició. L'equip femení de Jamaica també s'ha emportat l'or després de derrotar el campió olímpic, els Estats Units, amb un temps de 41.07 i fent el nou rècord dels mundials.

Mo Farah, rei dels 5.000 m

Un altre dels protagonistes del Mundial ha estat l'atleta britànic Mo Farah, que ha revalidat el seu títol de campió mundial de 5.000 metres. El kenià Ndiku no li ha posat les coses fàcils, però, a la recta final, Mo Farah ha fet un esprint i l'ha deixat enrere.

Ruth Beitia, cinquena en salt d'alçada

L'actuació de l'atleta cantàbrica ha estat un pèl decebedora, ja que no ha aconseguit fer el podi en salt d'alçada i només ha aconseguit la cinquena posició. El seu millor intent vàlid ha estat el d'1,99 metres i no ha pogut superar els 2,01.

Ashton Eaton bat el seu rècord mundial anb 9.045 punts

El nord-americà Ashton Eaton s'ha superat avui a la prova de decatló, després d'aconseguir un nou rècord mundial, amb un total de 9.045 punts i superant així el seu propi rècord, marcat per 9.039 punts.