Esquí de muntanya

Kilian Jornet i Jakob Hermann es pengen l'or a l'Altitoy

Després de la victòria d'aquest dissabte, la parella ha confirmat el calaix més alt del podi aquest diumenge

Actualitzat

La parella formada per Kilian Jornet i Jakob Hermann ha estat la guanyadora de l'XI edició de l'Altitoy Ternua. Els dos esquiadors ja van ser els més ràpids en la primera prova de la competició dissabte, i aquest diumenge només ratificat la seva superioritat. 

Jornet i Jakob han sortit a rematar la feina feta dissabte i s'han col·locat en primera posició des del principi, posició que no han abandonat fins a tornar victoriosos a Luz Ardiden i fer-se així amb la victòria global de la prova.
 
Aquesta és la segona victòria de Jornet a la prova, després d'haver-se fet amb la Txapela de guanyador el 2016 al costat de Matheo Jacquemoud. Kilian s'ha mostrat molt feliç d'haver guanyat la prova i tornat a la competició: 

"Estic molt content de tornar a fer curses d'esquí de muntanya amb l'estil clàssic, com a mi m'agraden. És la primera vegada que corria amb enJakob i la veritat és que ens hem entès molt bé. LAltitoy és sempre una gran carrera i un any més no ha decebut"

 
Kilian Jornet passarà les pròximes setmanes preparant-se per un dels grans objectius de la temporada, la Pierra Menta, que es disputarà a Arêches Beaufort a partir del proper 14 de març.

 



 

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut