Andrés Iniesta, investit fill adoptiu de Carboneros (EFE)
Barça

Iniesta: "El meu objectiu i la meva il·lusió és retirar-me al FC Barcelona"

El migcampista blaugrana, de 33 anys, ha assegurat que tractarà de "seguir rendint al màxim nivell i que la gent segueixi creient" durant un acte on ha estat investit fill adoptiu de la localitat de Carboneros (Jaén)

Actualitzat

Andrés Iniesta ha assegurat que el seu objectiu i la seva il·lusió és retirar-se en el FC Barcelona, club en el qual milita des dels 12 anys, durant un acte on ha estat investit fill adoptiu de la localitat de Carboneros (Jaén).

Iniesta, que ha rebut aquesta distinció lligada al 250 aniversari de la creació de les Nuevas Poblaciones a Sierra Morena, ha manifestat als periodistes que el Barça "és un club amb grans reptes i exigències" i que tractarà "de seguir rendint al màxim nivell i que la gent segueixi creient".

"Tinc 33 anys i em queden encara anys de futbol", ha assegurat el de Fuentealbilla, que s'ha mostrat agraït per la distinció rebuda. "Sempre és bonic que et reconeguin els èxits aconseguits i aquest tipus d'homenatges em donaran un plus de moral per afrontar la dura temporada que se'ns presenta", ha comentat.

Anar al contingut