Fórmula 1

Fernando Alonso diu que se sent feliç i amb el suport de Ferrari

Fernando Alonso espera que la cursa al GP de l'Índia sigui moguda, no perquè tingui esperances de remuntar, sinó per divertir-se, que és l'únic que pot fer amb Vettel tan lluny. Això sí, ha volgut tallar de soca-rel les especulacions sobre si a Ferrari, després de 4 anys en blanc, hi ha algú que ja ha començat a perdre la confiança en l'asturià.

Actualitzat

Fernando Alonso espera que la cursa al GP de l'Índia sigui moguda, no perquè tingui esperances de remuntar, sinó per divertir-se, que és l'únic que pot fer amb Vettel tan lluny. Això sí, ha volgut tallar de soca-rel les especulacions sobre si a Ferrari, després de 4 anys en blanc, hi ha algú que ja ha començat a perdre la confiança en l'asturià. "Tinc el 100% de suport de l'equip". Sobre el Mundial, Alonso ha explicat que "Som segons, fet que no somiaria ni la meitat de la plantilla".

Vettel pot aconseguir el quart Mundial i entrar en un grup de pocs privilegiats que ho han aconseguit. "Seria molt especial formar part d'aquest grup. No m'agrada mirar enrere perquè no visc del passat, però és increïble el que hem aconseguit els tres últims anys i també aquesta temporada, ha indicat l'alemany.

Les estadístiques juguen a favor de Vettel. Dos Grans Premis de l'Índia disputats, dues "poles" i dues victòries. Això també és territori Vettel.

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut