Alonso s'imposa a les 24 de Le Mans amb Buemi i Nakajima (EFE)
Motor

Fernando Alonso, amb Buemi i Nakajima, guanyen les 24 hores de Le Mans

El Toyota número 8 que pilotava ha mantingut una lluita molt igualada amb el que portava el numero "7" pilotat per Kamui Kobayashi, Mike Conway i José María López

Francesc RosésActualitzat

Fernando Alonso ha guanyat les 24 Hores de Le Mans al volant del Toyota que compartia amb Kazuki Nakajima i Sébastien Buemi.  Ha estat la primera victòria del pilot asturià en la seva primera participació en aquesta clàssica prova francesa.

El Toyota número 8 que pilotava ha mantingut una lluita molt igualada amb el que portava el número 7, pilotat per Kamui Kobayashi, Mike Conway i José María López, que s'havia instal·lat en la primera posició durant la nit, després d'un problema que va tenir Sébastien Buemi, que va perdre gairebé dos minuts durant una neutralització amb el cotxe de seguretat en pista.

Alonso va agafar el pròxim relleu i al llarg de la nit va aconseguir reduir la diferència i situar-se en la primera posició, que el cotxe numero 8 ha mantingut fins al moment de l'arribada.

Aquesta és la segona victòria a Le Mans d'un pilot espanyol, després de la que va obtenir Marc Gené amb Peugeot l'any 2009. Alonso ha donat un pas més en el seu projecte d'obtenir la triple corona: guanyar a Mónaco, Le Mans i Indianàpolis. L'any que ve intentarà obtenir la victòria en les 500 Milles, que se li va escapar l'any passat.

Antonio García, que ha igualat Jesús Pareja com al pilot de la Federació Espanyola amb més participacions a Le Mans, ha acabat cinquè en la categoria de cotxes GTE, en què el català Miquel Molina, amb Ferrari, ha estat 10è.

Anar al contingut