Ernesto Valverde, durant un entrenament de l'equip (EFE)
Barça

Èxode d'internacionals al vestidor del Barça

Fins a 14 jugadors marxen per jugar amb les seves seleccions

Actualitzat

Un cop recuperada la diferència d'11 punts al capdavant de la Lliga, el Barça tornarà a la feina aquest dimarts. I ho farà amb un format molt reduït. Com és habitual en les aturades decretades per la FIFA, una gran part de la plantilla blaugrana marxa per jugar els partits de les seleccions.

En aquesta ocasió, són 14 els jugadors del Barça convocats amb les seves respectives seleccions: Alba, Iniesta, Piqué (Espanya), Dembélé, Digne, Umtiti (França), Coutinho, Paulinho (Brasil), Ter Stegen (Alemanya), Cillesen (Holanda) Vermaelen (Bèlgica), Mina (Colòmbia), Rakitic (Croàcia), André Gomes (Portugal), Messi (Argentina) i Luis Suárez (Uruguai) han estat cridats pels seus seleccionadors.

Això, sumat al fet que Nelson Semedo, Sergio Busquets i Denis Suárez estan lesionats, deixa al tècnic del Barça tres jugadors disponibles (Sergi Roberto, Aleix Vidal i Paco Alcácer).

Aquest fet farà que possiblement es programin entrenaments conjuntament amb el Barça B, que –de la seva banda– també té 4 jugadors convocats per jugar amb seleccions de categories inferiors (Abel Ruiz, Jorge Cuenca, Juan Miranda i Marcus McGuane).

Anar al contingut