NBA

Els Bulls arriben a les "semis" amb una exhibició de Pau Gasol (66-120)

Els de Chicago ja estan classificats per a les semifinals de la Conferència Est, on s'enfrontaran amb els Cleveland Cavaliers

Actualitzat

Els Chicago Bulls s'han imposat aquesta matinada amb contundència als Milwaukee Bucks (66-120) i s'han classificat per a les semifinals de la Conferència Est. 

L'equip de Pau Gasol ha fet una exhibició de bon joc en el sisè partit de l'eliminatòria de la ronda de "play-offs" de la Conferència. Els de Chicago han dominat el partit des del començament fins al final i han aconseguit tancar el passi a semifinals amb un 4 a 2 a favor. Ara, els toca pensar en el rival següent, els Cleveland Cavaliers: un equip que arriba fort, després de batre fàcilment els Boston Celtics per 4 a 0.

Pau Gasol, juntament amb Mike Dunleavy, han estat els més anotadors de l'equip de Chicago. Gasol ha jugat 30 minuts i ha anotat 19 punts, repartits en 8 de 12 tirs de camp i 3 de 5 desde la línia de tir lliure, 8 rebots, ha donat dues assistències i ha fet un tap. Tot i trencar la ratxa de cinc partits consecutius amb un doble doble, el català ha fet una exhibició: "L'equip ha respost d'una manera admirable i ha entès aquest partit com si fos l'últim i decisiu", explicava Gasol després del matx.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut