El Reial Madrid s'estrena amb una derrota als penals contra el Manchester United (1-1)

Els blancs, molt menys rodats que el seu rival, han plantat cara al conjunt de José Mourinho en un duel marcat per la intensa calor i que es repetirà en la pròxima edició de la Supercopa d'Europa

El Reial Madrid s'ha estrenat a la pretemporada amb una derrota contra el Manchester United a la tanda de penals en un partit amistós disputat al Levi's Stadium de Santa Clara corresponent a la International Champions Cup. Els blancs, molt menys rodats que el seu rival, han plantat cara al conjunt de José Mourinho en un duel marcat per la intensa calor i que es repetirà en la pròxima edició de la Supercopa d'Europa.

Els "red devils" s'han avançat en el marcador just abans del descans amb un gol de Lingard, que ha rematat al fons de la xarxa una espectacular jugada individual de Martial. En la represa, el conjunt de Zidane, amb un equip farcit de jugadors del planter, ha estat capaç de fer la igualada definitiva en el minut 68. Casemiro ha transformat un clar penal de Lindelof a Theo Hernández, que ha debutat amb la samarreta del Reial Madrid.

L'empat ha estat inamovible després dels 90 minuts reglamentaris i, en una tanda de penals marcada pels nombrosos errors en els llançaments, els anglesos s'han acabat imposant per 2-1. Els blancs només han transformat un xut dels cinc que han fet en una tanda inversemblant i que s'ha acabat decantant a favor del United. David De Gea, el porter somiat per Florentino Pérez, ha estat decisiu i ha parat dues penes màximes.