Xabi Alonso, amb Florentino Pérez, després de fer-se oficial la seva renovació fins al 2016. (Foto: @realmadrid)
Reial Madrid

El Reial Madrid fa oficial la renovació de Xabi Alonso fins al 2016

Xabi Alonso, migcampista internacional del Reial Madrid, ha arribat a un acord de renovació del seu contracte, que acabava el pròxim 30 de juny i que ha estat ampliat per dues temporades més fins al 2016. Poc després el Reial Madrid ho ha fet oficial i el jugador basc ha firmat la renovació en un acte amb la presència del president Florentino Pérez.

Actualitzat
Xabi Alonso, migcampista internacional del Reial Madrid, ha arribat a un acord de renovació del seu contracte, que acabava el 30 de juny i que ha estat ampliat per dues temporades més fins al 2016. Poc després el Reial Madrid ho ha fet oficial i el jugador basc, que també ha confirmat l'acord al seu compte de Twitter, ha firmat la renovació en un acte amb la presència del president Florentino Pérez.
 
Xabi Alonso feia mesos que negociava amb el club i estava pendent del seu estat físic després de tenir una pubàlgia de la qual va haver de ser operat a l'estiu. A principis d'aquesta temporada, quan ja estava recuperat, es va fer una fractura al peu dret, lesió que ja ha superat. Ara, el jugador nascut a Sant Sebastià és una peça indispensable per a l'entrenador Carlo Ancelotti i finalment continuarà al club blanc fins al 2016.
Anar al contingut