Futbol internacional

El porter suplent del Sutton United renuncia a seguir a l'equip per menjar-se un entrepà a la banqueta

L'entrenador del modest equip anglès, Paul Doswell, ha confirmat la decisió de Wayne Shaw després que la federació ha obert una investigació per la possible relació dels fets amb les apostes

Actualitzat

El porter suplent del Sutton United, Wayne Shaw, ha renunciat a seguir com a jugador del modest equip anglès després de les polèmiques imatges on se'l veia menjant-se un entrepà durant el partit de la FA Cup contra l'Arsenal.

L'entrenador de l'equip, Paul Doswell, ha confirmat la decisió arran de la polèmica que ha provocat la seva actitud. "Ha estat molt decebedor. M'he despertat aquest matí amb una tempesta de crítiques. És una cosa que hem tractat amb rapidesa al club. El mateix Wayne ha ofert la renúncia al president aquesta tarda i ha estat acceptada. És un final molt trist al que era una bona història", ha confirmat en declaracions a Sky News.

Tot i la renúncia de Shaw, la federació anglesa ha obert una investigació per la possible relació dels fets amb les apostes, ja que una casa d'apostes pagava 8 lliures a 1 si el porter es menjava un piscolabis durant el matx.

El porter, de 46 anys i 116 quilos de pes, va reconèixer després del partit que coneixia l'aposta. "Vaig pensar que seria una broma divertida i em vaig decidir a fer-ho. Ja havíem fet els tres canvis i perdíem 2-0. Vaig anar a la cuina al descans i vaig agafar l'entrepà. Era de carn i patata", va detallar Shaw, que va negar haver apostat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut