Nano Rivas, en un dels seus primers entrenaments amb el Nàstic de Tarragona (@NASTICTARRAGONA)
Segona

El Nàstic de Tarragona presenta Nano Rivas com a nou entrenador del primer equip

Serà el tercer entrenador del club grana de la temporada després de Vicente Moreno i Juan Merino

Actualitzat

Queden tres jornades per acabar la temporada i el Nàstic de Tarragona ha canviat el seu entrenador per trobar un revulsiu que tregui el club grana de la complicada situació que està vivint, quart per la cua en una classificació amb molt poc marge de punts per als candidats a perdre la categoria.

Aquest dilluns al matí, Nano Rivas ha estat presentat davant dels mitjans de comunicació com a nou entrenador i ha explicat com assumeix el repte i quins plans té en l'operatiu d'emergència que ha dissenyat per assegurar-se que el seu objectiu, mantenir el Nàstic a la Divisió de Plata, es materialitza.

De moment, setmana carregada d'entrenaments per descobrir quins són els punts forts i quins els punts febles del seu nou equip: "El primer que cal aconseguir és que els jugadors rendeixin al seu màxim nivell i així lluitar per sumar els 3 punts", ha dit Rivas com a nou entrador.

Bones sensacions i optimisme de cara a una recta final de temporada complicada: "Arribo amb molta il·lusió. És un repte i estic convençut que sortirem d'aquesta situació. El meu objectiu no és demostrar res, l'objectiu és guanyar i aconseguir la permanència".

En tot cas, el tècnic de Ciudad Real té molt clar que el poc que ha pogut veure de primera mà dels seus homes li ha agradat: "El potencial d'aquest equip és molt gran. Estic convençut que aconseguirem competir els tres partits".

El diumenge 28 de maig, a les 18.00, el Nàstic té la primera final al Nou Estadi davant d'un Girona amb moltes ganes d'assegurar-se de forma automàtica el tan somiat ascens a Primera d'una vegada per totes. El diumenge 4 de juny, a les 20.00, segona final contra un Tenerife ambiciós i que tampoc ha renunciat a pujar de categoria i, per últim, el cap de setmana del 10-11 de juny, en un dia i una hora per determinar, els granes jugaran l'últim partit de la temporada contra l'UCAM Múrcia.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut