El Nàstic deixa escapar la victòria contra el Tenerife en el debut al Nou Estadi (1-1)

Els granes s'havien avançat amb un gol de cap de Fali en el minut 10, però els homes de José Antonio Gordillo no han rematat la feina i han acabat veient com els visitants acabaven fent l'empat en el 93 amb una diana de Lucas Aveldaño

David CarballoActualitzat

El Nàstic de Tarragona ha deixat escapar la victòria contra el Tenerife en el seu primera partit de la temporada. Al Nou Estadi, els granes s'havien avançat amb un gol de cap de Fali en el minut 10, però els homes de José Antonio Gordillo no han rematat la feina i han acabat veient com els visitants acabaven fent l'empat en temps de descompte.

A la mitja hora de joc, Uche ha pogut fer el segon, però el seu xut s'ha estavellat al pal. En la represa, els canaris han buscat amb més insistència l'empat i, en el minut 93, Lucas Aveldaño s'ha avançat a la sortida de Bernabé i, de cap, ha establert la igualada definitiva. Els jugadors i l'afició local han protestat molt una possible falta sobre el porter del Nàstic, però el gol ha acabat pujant al marcador. Sense temps per reaccionar, els granes han deixat escapar els dos primers punts de casa en un partit que tenien guanyat.