Víctor Valdés durant un partit amb la samarreta del Manchester United (Reuters)
Víctor Valdés durant un partit amb la samarreta del Manchester United (Reuters)
Futbol internacional

El Manchester United deixa sense dorsal Víctor Valdés

L'equip anglès ha oficialitzat, a un dia de començar la Premier League, la llista dels dorsals que portaran els jugadors de la plantilla i l'exporter del FC Barcelona no hi apareix

Actualitzat

El Manchester United ha fet oficial aquest divendres la llista dels dorsals que portaran els jugadors de la plantilla del primer equip i no hi apareix l'exblaugrana Víctor Valdés. Queda clar que el porter català no entra en els plans del tècnic Louis van Gaal i que haurà de buscar equip per jugar aquesta temporada. L'entrenador holandès ja va deixar fora de la llista Víctor Valdés en la gira que van fer els "red devils" pels Estats Units.

El United comença demà la Premier League i ho farà contra el Tottenham de Mauricio Pochettino. Van Gaal ha deixat fora de la convocatòria David De Gea a l'espera que es resolgui el cas del porter madrileny. Semblava que la sortida de De Gea obriria les portes de la titularitat a Valdés, però l'equip de Manchester va fichar l'argentí Sergio Romero, que té tots els números per ser el porter titular en el debut de l'equip de Manchester.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut