El Barça s'ha apuntat la tercera victòria de la temporada (@FCBbasket)

El Barça Lassa sua per guanyar l'Andorra i s'emporta la tercera victòria de la temporada (67-63)

Tres de tres. Els de Pesic han suat per guanyar el Morabanc Andorra i fins a l'últim segon no s'ha acabat resolent el partit

El FC Barcelona Lassa s'ha apuntat la tercera victòria a l'ACB després de derrotar el Morabanc Andorra a casa. Amb aquesta, el conjunt de Pesic fa el ple (67-63).

Tot i el resultat final, el camí no ha estat fàcil per al conjunt blaugrana, que ha hagut de suar. El primer quart l'ha acabat 4 punts per sota dels andorrans (13-17). El segon quart també ha estat molt igualat, amb alternances en el marcador, però el Barça ha aconseguit capgirar-lo i marxar al descans un punt per sobre (33-32).

El tercer quart ha servit al Barça per començar a marxar en el marcador. A l'equador, el conjunt de Pesic ja guanyava d'11 punts, sense fer grans coses sobre la pista (48-37). L'Andorra ha aconseguir rebaixar la diferència per arribar a l'últim quart amb opcions de guanyar el matx (55-50). En l'últim quart, el conjunt andorrà ha arribat a empatar el matx (61-61) davant d'un Barça molt tou. L'Andorra ha tingut la victòria a tocar, però el Barça ha acabat sent més efectiu en els últims minuts (67-63).