Ander Capa, el lateral dret que vol el Barça
Barça

El Barça, disposat a pagar 2 milions d'euros per la cessió d'Ander Capa fins a final de temporada

Segons ha avançat el programa "El club de la mitjanit", l'Eibar no vol negociar i ja ha dit que qui vulgui el futbolista basc ha de pagar la seva clàusula de rescissió, xifrada en 10 milions d'euros

Actualitzat

El FC Barcelona està buscant un lateral dret a corre-cuita per cobrir la baixa per lesió d'Aleix Vidal. Segons ha avançat el programa "El club de la mitjanit", el club blaugrana està disposat a pagar dos milions d'euros per aconseguir la cessió del jugador de l'Eibar Ander Capa fins a final de temporada. Tot i l'interès del Barça, l'Eibar no vol negociar i ja ha dit que qui vulgui el futbolista basc n'ha de pagar la clàusula de rescissió, xifrada en 10 milions d'euros.

El jugador de Portugalete ha traslladat al seu entorn de confiança que està il·lusionat amb la possibilitat de fitxar pel Barça, però no forçarà la seva sortida.

Segons la normativa, el Barça només pot fitxar un jugador que estigui a l'atur o que militi a la lliga espanyola, un fet que limita molts les possibilitas de trobar un recanvi de garanties. En cas de tancar-se un fitxatge, només podria jugar el que queda de lliga, però no podria disputar la final de la Copa del Rei.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut