Alves ha fet de porter en els últims minuts del partit del PSG de Copa

Dani Alves "debuta" a la porteria del PSG en la victòria del conjunt francès contra el Sochaux (1-4)

L'exjugador del Reial Madrid Ángel Di María ha estat el protagonista del matx, amb un hat-trick; Dani Alves ha jugat de porter durant els últims minuts de l'enfrontament, després de l'expulsió en el minut 90 de Kevin Trapp

Als vuitens de final de la Copa francesa el PSG ha guanyat al camp del Sochaux, equip de Segona Divisió, per 1-4. Un partit on Neymar no ha jugat i on el gran protagonista del partit ha estat l'exjugador del Reial Madrid Ángel Di María, que ha signat un hat-trick.

La imatge del partit, gols a part, ha estat la de Dani Alves, que ha jugat de porter durant els últims minuts de l'enfrontament, després de l'expulsió en el minut 90 de Kevin Trapp.

Di María ha obert el marcador del partit amb una diana de cap, als seixanta segons. Ha empatat Florian Martin al 13, amb un xut ajustat al pal, acabant una jugada molt llarga. A la mitja hora de joc, l'uruguaià Edinson Cavani va fer pujar l'1 a 2 al marcador fins al descans. A la segona part el PSG ha continuat liderant el partit amb dos gols més de Di María, en els minuts 58 i 62.