Cohen Bramall, nou jugador de l'Arsenal (@Arsenal)
Futbol internacional

Cohen Bramall, d'obrer a l'atur a fitxar per l'Arsenal

El futbolista anglès, de 20 anys, ha passat de jugar al Hednesford Town de la setena divisió a convertir-se en nou jugador "gunner" l'endemà de quedar-se sense feina en una fàbrica de muntatge

Actualitzat

El 20 de desembre passat, l'Arsenal va anunciar el sorprenent fitxatge d'un futbolista desconegut. Es tracta de Cohen Bramall, un jove lateral esquerre de 20 anys procedent del Hednesford Town, equip de la setena divisió del futbol anglès. A Bramall, el seu fitxatge per l'Arsenal li ha canviat la vida de cop. Segons ha confessat en una entrevista a la BBC, de la nit al dia va passar de ser un obrer a l'atur a ser nou jugador d'un equip de la Premier League.

"Treballava en la línia de producció de Bentley (marca de cotxes de luxe), de dilluns a divendres de les 6.30 hores del matí fins a les 17.15 de la tarda. M'agradava, però després de la jornada de treball, d'entrenar els dimarts i dijous, més els partits de dissabte, resultava esgotador. L'endemà de perdre la feina, el meu agent em va trucar per dir-me que tenia una prova amb l'Arsenal. Em vaig quedar atònit. Va ser una bogeria la rapidesa amb què va passar tot", ha revelat.

El gran artífex del seu fitxatge per l'Arsenal va ser Brian McDermott, un "scouter" del club "gunner" que el va descobrir durant un partit sub-23 entre el Birmingham City i el Sheffield Wednesday, on va estar a prova. "McDermott va anar a veure el partit. No ho fa sovint, ja que sol buscar a l'estranger. Si no hagués estat allà res d'això hauria passat", afirma Bramal.

Després del seu descobriment, l'Arsenal va anunciar de forma oficial el seu fitxatge per una xifra de 57.000 euros. Bramal s'ha incorporat a la disciplina de l'equip sub-23 i ara espera poder convèncer Arsène Wenger de la seva vàlua per fer el salt al primer equip "gunner". "El que m'agradaria dir-los a tots els jugadors aficionats és que segueixin creient i treballant intensament. Si no ho fan res arribarà", conclou.

Anar al contingut