La selecció de Catalunya ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat Europeu de Corfbol contra Portugal (@korfbalcat)
Korfbal

Catalunya cau a les semifinals de l'Europeu de Korfbal contra Bèlgica (26-13) i lluitarà pel bronze

La selecció de Bèlgica s'ha interposat en el somni de Catalunya de jugar una final en la màxima competició europea

Actualitzat

Bèlgica jugarà la final del Campionat Europeu de Korfbal després d'eliminar Catalunya (26-13). L'equip català ha plantat cara en els primers compassos de l'enfrontament, però ja al final del primer quart la superioritat del combinat belga s'evidenciava en el marcador, 7-3.

L'encert encistellador de Javier Navarro, Berta Alomá i de José Álvarez no han servit per capgirar el marcador i a la meitat del partit Bèlgica dominava amb un contundent 12-6. Tot i que l'equip de David Guzman i Xavi Vidal no ha abaixat els braços en cap moment, els esforços han passat a concentrar-se per evitar la desfeta. 26-13 al final del partit i màxima concentració per intentar tornar a casa amb la medalla de bronze. El partit pel tercer lloc serà el diumenge que ve al matí contra la selecció perdedora de l'altra semifinal, que es disputa entre l'amfitriona i número 1 del món, Holanda, i Portugal.

Anar al contingut