Futbol internacional

Camacho dirigeix el seu primer entrenament amb la Xina

José Antonio Camacho ja es fa entendre a la selecció xinesa. El tècnic murcià ha fet el seu primer entrenament com a seleccionador del país asiàtic. El 2 de setembre ja tindrà el primer partit oficial contra Singapur, de classificació per al Mundial del 2014. Camacho ha firmat per tres anys amb l'objectiu de conduir la Xina al Mundial del Brasil.

Actualitzat
Acompanyat d'un traductor i els seus ajudant, l'exentrenador del Madrid, l'Espanyol o el Benfica ha treballat amb un grup de 45 jugadors, tot i que per a la primera concentració n'ha acabat escollint 24. El seu primer compromís serà davant Singapur, el 2 de setembre, en un partit de la primera fase de grups per la classificació del Mundial. De fet, l'espanyol arriba a l'Àsia per intentar classificar la selecció pel Mundial de Brasil de 2014 -fita que no s'aconsegueix des del 2002-. El seu primer repte ja ha estat fer la convocatòria.

Ja fa uns dies que Camacho és a la Xina. El 13 d'agost va firmar el contracte com a seleccionador i avui ha començat a entrenar amb el seu nou equip. El tècnic murcià diu que l'idioma no ha de ser un problema, perquè el llenguatge del futbol és internacional. De moment, però, el que ha volgut, primer de tot, és veure les instal·lacions que haurà de fer servir i, en general, el futbol de la Xina.

Camacho creu que cal destacar la feina de la Federació Xinesa, que ha fet una aposta clara per potenciar el futbol i millorar el seu rendiment a escala internacional. L'exseleccionador espanyol ha firmat un contracte per tres anys, tot una aventura arriscada, amb el perill, segons ell, de quedar al marge del mercat europeu si les coses no li van gaire bé.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut