Sergio Ramos, sancionat amb cinc partits (Foto: EFE)
Reial Madrid

Apel·lació desestima el recurs del Reial Madrid i manté la sanció a Ramos

El Comitè d'Apel·lació de la FEF ha mantingut la sanció a Sergio Ramos per dir "pocavergonya" a l'àrbitre del partit de Copa contra el Celta. El penediment mostrat pel jugador a través de Twitter no es considera atenuant i Ramos haurà de complir un partit per l'expulsió i quatre pels insults.

Actualitzat
El Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Futbol ha desestimat el recurs que el Madrid havia interposat contra la sanció de cinc partits a Sergio Ramos després del partit de Copa contra el Celta, en el qual el defensa li va dir "pocavergonya" a l'àrbitre Ayza Gámez quan el va expulsar.

Sergio Ramos haurà de complir un partit per l'expulsió i quatre més per "insults repetits i greus". L'acta arbitral reflectia que el jugador va dir "ets un pocavergonya", que després va marxar repetint la frase tres vegades i que, fins i tot, es va dirigir al quart àrbitre dient-li: "Sempre igual, que pocavergonyes que sou."

El Comitè ha negat que el penediment expressat pel jugador unes hores després a través de Twitter "es pugui qualificar d'espontani" perquè es consideri un atenuant, tal com defensava el club.

També s'ha destacat el fet que hi ha "una immensa diferència qualitativa" entre una desconsideració i "una frase repetida diverses vegades amb intencions insultants." I que la sanció original del jutge de Competició, basada en l'article 94 del codi disciplinari, ja suposava "un mínim absolut de quatre partits."
Anar al contingut