El Pavelló Atlàntic de Lisboa.
El Pavelló Atlàntic de Lisboa.
Futbol sala

Lisboa serà la seu de la final de la UEFA Futsal Cup, on el Barça buscarà reeditar el títol

La UEFA ha decidit que la Final Cup de la Copa d'Europa de futbol sala torni a Lisboa, on ja s'ha disputat dos anys des de la inauguració del Pavelló Atlàntic de Lisboa, l'any 1998

Actualitzat

La UEFA ha decidit finalment que la final de la UEFA Futsal Cup torni a Lisboa, desestimant la proposta de Moscou, que era l'altre gran candidat a ser la seu de la final a quatre. D'aquesta manera, el futurista Pavelló Atlàntic de Lisboa, on ja s'han disputat dues finals des de la seva inauguració el 1998, serà la seu de la final a quatre de la màxima competició europea.

La Final Four, que es jugarà a finals del mes d'abril, tot i que encara no s'han confirmat les dates, tindrà quatre equips, entre ells un debutant, que buscaran guanyar el títol que acredita com a millor equip d'Europa. L'amfitrió, l'Sporting, s'enfrontarà amb el campió de l'any 2013, el Kairat Almaty; el vigent campió, el Barça, i el debutant rus ISK Dina de Moscou.

El F. C. Barcelona, que ha guanyat aquesta competició en dues ocasions (2012, 2014), buscarà a Lisboa el seu tercer trofeu, el segon de manera consecutiva, però no ho tindrà fàcil davant de la afició portuguesa, que animarà un Sporting que no voldrà desaprofitar l'ocasió de guanyar davant la seva gent.

El sorteig, el 8-F

El sorteig de les semifinals de la final a 4 tiondrà lloc el 8 de febrer, a l'estadi José Alvalade de Lisboa, just abans d'un Sporting-Benfica de futbol gran. A partir d'aquell moment, Marc Carmona i els seus jugadors ja sabran a qui han de batre per ser a la gran final. 

Anar al contingut