El Barça B respira amb una victòria a la Nova Creu Alta i enfonsa encara més el Sabadell (1-4)

El filial blaugrana, que ha jugat amb superioritat numèrica des del minut 35 per l'expulsió de Cristian, s'ha emportat una victòria balsàmica que fa que els vallesans continuïn cuers. Munir, Sandro, de penal; Halilovic i Dongou han estat els golejadors del conjunt d'Eusebio.

El Barça B s'ha imposat al Sabadell en el derbi disputat a la Nova Creu Alta per 1 a 4 i respira a costa del conjunt vallesà, que seguirà com a cuer en solitari de la classificació. L'inici del partit ha estat elèctric i amb alternatives constants a les dues àrees. Benja, als 25 segons, ha creat la primera ocasió de perill del Sabadell amb un xut desviat i la resposta immediata l'ha donat Munir, però el seu xut l'ha desviat De Navas i després s'ha estavellat al travesser.

El davanter madrileny del filial blaugrana ha esmenat l'errada anterior en el minut 10, quan després de rebre una bona assistència de Grimaldo ha inaugurat el marcador definint bé amb la cama dreta. Poc després José Aurelio Suárez, titular per primera vegada aquesta temporada a la porteria del Barça B en el lloc d'Ortolá, ha evitat l'empat a un desviant una volea llunyana d'Eguaras.

A l'altra àrea, De Navas també ha hagut d'intervenir per evitar el gol d'Halilovic i del possible 0 a 2 s'ha passat a l'empat a un. En el minut 33, Aníbal Zurdo ha marcat de cap el seu primer gol en el seu retorn al conjunt arlequinat. Però l'alegria no li ha durat gens a l'equip d'Àlex García, que ha vist com en la següent jugada Cristian ha comès un clar penal sobre Dongou i ha estat expulsat en veure la segona targeta groga. Sandro Ramírez ha transformat la pena màxima i amb 1 a 2 i superioritat numèrica, el partit s'ha posat molt de cara per als interessos del Barça B, que abans del descans ha fet el tercer per mitjà del croat Halilovic.

En la represa, el Sabadell no s'ha pogut refer i amb un jugador menys no ha pogut evitar que el filial blaugrana fes més sang per mitjà de Dongou, que en el minut 58 ha fet l'1 a 4. Gran retallada del davanter camerunès i bona definició amb un xut de rosca lluny de l'abast de De Navas. Encara quedaven molts minuts per endavant, però el conjunt d'Eusebio Sacristán ha aixecat el peu de l'accelerador i ha acabat sumat una balsàmica victòria que l'allunya del descens i enfonsa encara més el Sabadell, que seguirà una jornada més com a cuer.