SERVEI DE CÒPIES DE CATALUNYA RÀDIO

El Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio guarda, durant un any, els programes emesos pels quatre canals: Catalunya Ràdio, iCat fm, Catalunya Música i Catalunya Informació.

El Servei de Còpies pot realitzar, a partir d'una petició concreta, una còpia d'ús privat, en format CD, del programa, o fragment de programa, que sigui del vostre interès, sempre que pertanyi a la producció pròpia del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio, s'hagi preservat a l'arxiu, i no tingui cap restricció o limitació pel que fa als drets de reproducció. Per tant, no es poden realitzar còpies d'obres de teatre, concerts, dramàtics, sèries, programes musicals, transmissions esportives, etc.

Petició de còpies de programes
Si esteu interessats a obtenir una còpia d'algun programa concret, o fragment de programa, podeu consultar les condicions de cessió i les tarifes (el cost de la còpia depèn de la durada del programa). Sisplau, doneu-nos les màximes dades del programa del qual voleu còpia: títol del programa, canal, data d'emissió, hora aproximada, entrevista/tema, etc.

Tan aviat com sigui possible, rebreu la confirmació de la vostra comanda. La còpia pot trigar entre una i tres setmanes. La forma habitual d'enviament és contra reembors. Si teniu alguna consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio Departament de Logística de Programes - Servei de Còpies Fax 93 414 31 90 Tel. 93 306 92 00 Av. Diagonal, 614 08021 Barcelona

Cost de la còpia i condicions d'ús

DURADA CÒPIA A CD PREU AMB IVA (18%)
Fins a 30 minuts) 10 € 11,80 €
Fins a 1 hora) 15 € 17.70 €

El Servei de Còpies pot realitzar, a partir d'una petició concreta, una còpia, en format CD, de programes emesos en el termini d'un any com a màxim, sempre que no tinguin cap restricció o limitació pel que fa als drets de reproducció. El Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio no té els drets de reproducció d'obres de teatre, concerts, sèries, dramàtics, programes musicals, transmissions esportives, etc.

Les còpies cedides només es podran destinar a ús particular o docent i no podran tenir cap ús comercial, ni es podran reproduir, cedir a tercers, manipular ni emetre públicament sense l'autorització expressa del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio.