VENDA D'IMATGES D'ARXIU

El Servei de Venda d'Imatges d'Arxiu de Televisió de Catalunya posa al vostre abast la millor selecció d'imatges del nostre arxiu, disponibles per ser incorporades a les vostres produccions.

Més de 30 anys d’imatges...
Des de la creació de TV3, l’any 1983, a l’arxiu es preserven, ara ja en formats digitals, les emissions i produccions de la cadena. L’arxiu de Televisió de Catalunya constitueix un important patrimoni audiovisual, però és també un ampli banc d’imatges de qualitat, les més recents en HD, generades i indexades per un equip de professionals qualificats.

Al nostre arxiu trobareu les imatges dels esdeveniments que han marcat la història recent del nostre país i de l’àmbit internacional, però també imatges d'art, tradició, cultura, gastronomia, natura, paisatge, esports, societat, indústria i tecnologia.

...al vostre abast

Us oferim un servei àgil, amable i eficient, a un cost adaptat a la tipologia de la vostra producció. A partir de la vostra petició, seleccionem les imatges més adequades per al vostre projecte i us oferim visionats a les nostres instal·lacions o bé l’enviament de còpies de treball i, finalment, còpies de qualitat de producció en qualsevol format digital.

La utilització del servei té un cost de despeses tècniques (recerca, visionat, còpies) més el cost de la llicència d'ús de les imatges utilitzades, en funció del tipus de producció.

Contacte
Contacteu amb nosaltres (imatges@tv3.cat), plantegeu-nos el vostre projecte i el tipus d’imatges que necessiteu i us n’informarem amb detall.

Televisió de Catalunya Departament de Documentació - Servei de Venda d'Imatges d'Arxiu 34 935 533 273 Carrer de la TV3, s/n 08970 Sant Joan Despí