Cercador

S'han trobat 115 resultats per masgrau.

  • L'ofici de viure: La prevenció de la malaltia segons la medicina xinesa
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    L'ofici de viure: La prevenció de la malaltia segons la medicina xinesa

    La medicina de l'antiga Xina està pensada per prevenir les malalties, no per tractar-les ni per combatre el mal, sinó per conservar la salut i el benestar; tant era així que, durant una època, era la població sana la que pagava el metge, i deixava de fer-ho quan emmalaltia. En parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, especialista amb medicina oriental, i amb la terapeuta nutricional Lídia Blazquez. Escoltarem per començar la reflexió de la Teresa Duran, Fundadora de Spiritum Curare, aucupuntora i terapeuta manual i energètica. I acabarem amb l'espai de creixement del Sergi Torres i el Bloc de notes de l'Àlex Rovira.

  • Dissabte a "L'ofici de viure": Les virtuts de la medicina xinesa i la prevenció
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    Dissabte a "L'ofici de viure": Les virtuts de la medicina xinesa i la prevenció

    La medicina de l'antiga Xina està pensada per prevenir les malalties, no per tractar-les ni per combatre el mal, sinó per conservar la salut i el benestar; tant era així que, durant una època, era la població sana la que pagava el metge, i deixava de fer-ho quan emmalaltia. En parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, especialista amb medicina oriental, i amb la terapeuta nutricional Lídia Blázquez. Escoltarem per començar la reflexió de la Teresa Duran, Fundadora de Spiritum Curare, acupuntora i terapeuta manual i energètica. I acabarem amb l'espai de creixement del Sergi Torres i el Bloc de notes de l'Àlex Rovira.

  • "L'ofici de viure": Com tenir una dieta alcalina en el dia a dia
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": Com tenir una dieta alcalina en el dia a dia

    Per tenir bona salut s'aconsella prendre 80% d'aliments alcalinitzants (aliments frescos i naturals, d'origen vegetal i de conreu ecològic), per un 20% lleugerament acidificants (sucre, refrescos, la carn, la llet i derivats, i tots els productes d'origen animal, els cereals i farines refinats, aliments envasats, alcohol, tabac i molts fàrmacs). En parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, especialista en medicina oriental, i amb Lídia Blánquez, terapeuta nutricionista especialista en diagnòstic metabòlic. Escoltarem també la reflexió de la Dra. Odile Fernandez, autora del llibre "Alimentación y vida anticáncer". I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres, i el Bloc de notes de l'Àlex Rovira.

  • "L'ofici de viure": Deixar de ser addictes a l'adrenalina
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": Deixar de ser addictes a l'adrenalina

    Diu el Dr. Miquel Masgrau que posant el cos en una situació límit, l'adrenalina provoca un estat alterat de consciència similar a l'amfetamina i la cocaïna, amb un brusc augment de l'energia i un estímul dels sentits i de la competitivitat, que pot comportar l'admiració a nivell social. Sobre com deixar de ser addictes a l'adrenalina en parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau i amb Míriam Subirana, Doctora en Belles Arts i directora de YesOuiSi. Escoltarem també la reflexió del Doctor en Biologia Molecular Estanislao Bachrach, autor de "Encambio", i les novetats dels Amics de l'Ofici de viure. I acabarem amb l'espai Sergi Torres i els Mails d'Amor, amb Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • Dissabte, "L'ofici de viure" ens dóna les claus per deixar l'addicció a l'adrenalina
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    Dissabte, "L'ofici de viure" ens dóna les claus per deixar l'addicció a l'adrenalina

    Diu el Dr. Miquel Masgrau que posant el cos en una situació límit, l'adrenalina provoca un estat alterat de consciència similar a l'amfetamina i la cocaïna, amb un brusc augment de l'energia i un estímul dels sentits i de la competitivitat, que pot comportar l'admiració social. Sobre com deixar de ser addictes a l'adrenalina, en parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau i amb Míriam Subirana, doctora en Belles Arts i directora de YesOuiSi. Sentirem també la reflexió del doctor en Biologia Molecular Estanislao Bachrach, autor d'"Encambio", i les novetats dels Amics de l'Ofici de Viure. I acabarem amb l'espai de Sergi Torres i els "Mails d'amor", amb Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • "L'ofici de viure": La neteja hepàtica
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": La neteja hepàtica

    Pel Dr. Andrea Moritz, l'autor del mètode de la neteja hepàtica "tenir un fetge net és una nova oportunitat per viure". En parlarem amb el Dr. especialista en medicina Oriental Miquel Masgrau, i amb l'especialista en Dietètica i Nutrició Marta Vergès. Escoltarem la reflexió inicial de la Dra. Irina Matveikova, especialista en endocrinologia i autora de "Salud Pura". I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal Sergi Torres, i els Mails d'Amor, de Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • "L'ofici de viure": Com podem tenir una bona digestió?
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": Com podem tenir una bona digestió?

    Explica la Dra Irina Matveikova que en el decurs de la vida, pel sistema digestiu passen unes setanta tones d'aliments i cent tones de líquids. En parlarem amb el Dr. especialista en medicina oriental Miquel Masgrau, i amb la Dra. Irina Matveikova, autora de "Inteligencia digestiva para niños". Escoltarem també la reflexió de Marta Verges, assistent nutricional i xef de cuina. I acabarem el programa amb l'espai de Sergi Torres, i els Mails d'Amor de Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • "L'ofici de viure": Els sucs verds
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": Els sucs verds

    Diu la nutricionista i coach de la salut Carla Zaplana, autora del llibre "Sucs verds" que els sucs verds ens aporten beneficis en l'àmbit físic, mental i emocional. En parlarem amb Marta Verges, assistent nutricional i xef de cuina, i amb el Dr. Miquel Masgrau, especialista en medicina oriental. Escotarem també la reflexió de Carla Zaplana, especialista en sucs verds. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres; i els Mails damor de Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • L'ofici de viure:  La civada, un aliment prodigiós
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    L'ofici de viure: La civada, un aliment prodigiós

    Diu el Dr. Miquel Pros que De tots els cereals la civada és el cereal més complet. En parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, especialista en medicina oriental i amb el Dr. Miquel Pros, autor del llibre "Como cura la avena". Escoltarem també la reflexió del periodista Adam Martin, autor de "Menjar per ser millors". I acabarem el programa amb la secció de Sergi Torres, i els Mails d'amor amb Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • L'ofici de viure: Menjar algues
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    L'ofici de viure: Menjar algues

    Diu el Dr.Kenneth Prange que "Les algues tenen fins a 10 vegades més calci que la llet". De les propietats de les algues i de com menjar-les en parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, especialista en medicina oriental, i amb Montse Bradford, pionera de l'alimentació energètica i autora del llibre "Algas". Escoltarem també la reflexió del periodista Adam Martin, autor del llibre "Comer para ser mejores", i les novetats dels Amics de l'Ofici de viure. I acabarem el programa amb l'espai SERGI TORRES, i els Mails d'amor amb Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • "L'ofici de viure": Evitar la confrontació, segons la civilització japonesa
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": Evitar la confrontació, segons la civilització japonesa

    Diu el Dr. Miquel Masgrau "Una de les coses que sorprèn al que viatja al Japó és l'amabilitat, modèstia i la deferència en les relacions socials, i l'absència de tot tipus de violència i agressivitat". En parlarem amb el Doctor en Història contemporània i Estudis Asiàtics, Guillermo Martinez, i amb l'especialista en medicina oriental Miquel Masgrau. Escoltarem també la Doctora en Humanitats Raquel Bouso, autora del llibre "El zen i el curs de Mindulness a càrrec d'Andrés Martin Asuero. I acabarem el programa amb els Mails d'Amor, amb la psicòloga Joëlle Cervera, i l'escriptor Jordi Llavina.

  • "L'ofici de viure": L'alimentació macrobiòtica
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": L'alimentació macrobiòtica

    Diu el dtor. de l'Institut Macrobiòtic de Portugal i autor del llibre "Macrobiòtica: la revolución de la salud" que hem de tendir a una dieta predominantment vegetariana en la qual els cereals integrals, les verdures i llegums i la fruita són la base de l'alimentació. En parlarem amb l'especialista en medicina oriental Miquel Masgrau, i amb Josep Maria Villagrassa, naturòpata i un dels introductors al nostre país de la cuina macrobiòtica. Escoltarem també la reflexió del Dr. Jorge Pérez-Calvo, metge i que porta 30 anys investigant i practicant la medicina integrativa, i és autor de "Nutrición energética y salud", i les novetats dels Amics de l'Ofici de viure. I acabarem el programa amb els Mails d'Amor, amb l'escriptor Jordi Llavina, i la psicòloga Joëlle Cervera.

  • "L'ofici de viure": remeis naturals per l'ansietat i la depressió
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": remeis naturals per l'ansietat i la depressió

    Diu el Dr. Miquel Masgrau que les condicions per recuperar la salut són una alimentació natural, un estil de vida natural i uns remeis naturals, entre els quals evidentment hi ha els que ens subministra el regne vegetal. En parlarem amb el Dr. Miquel Masgrau, i amb la Dra. i fitoterapeuta Gemma Baulies. Escoltarem la reflexió de Josep Pamies, fundador de l'Associació "La dolça revolució", i un nou capítol del curs de Mindfullness, del Doctor en Psicologia Andrés Martin Asuero. I acabarem el programa amb els Mails d'amor amb Jordi Llavina i Joëlle Cervera.

  • "L'ofici de viure": que el teu aliment sigui la teva medicina
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    "L'ofici de viure": que el teu aliment sigui la teva medicina

    Diu el Dr. Miquel Masgrau que el més fonamental perquè l'aliment sigui la pròpia medicina és que sigui natural, biològic, local, de temporada i amb una mínima manipulació. En parlarem amb l'especialista en medicina oriental, el Dr. Miquel Masgrau, i amb la Dra.Maria Perez, especialista en medicina homeopàtica i medicines alternatives, i autora de "El médico en tu cocina". Escoltarem també la reflexió de Josep Pàmies, agricultor biològic i fundador de l'Associació "La dolça revolució", i les novetats dels Amics de l'Ofici de viure. I acabarem el programa amb el curs Mindfullness, d'Andrés Martin Asuero, i amb els Mails d'Amor de l'escriptor Jordi Llavina i la psicòloga Joëlle Cervera.

  • Ofici de viure: Beneficis de l'aigua de mar
    Escolta àudio
    L'ofici de viure

    Ofici de viure: Beneficis de l'aigua de mar

    Diu el Dr. Miquel Masgrau que l'aigua de mar és medicinal, natural i orgànica, perquè la seva composició es correspon amb la composició del nostre medi intern. En parlarem amb l'especialista en Medicina Oriental Miquel Masgrau i amb la metge de l'esport i del Claror Marítim, Marta Coll. Escoltarem també la reflexió de la metge homeòpata i naturista Anna Aleson, i les novetats dels Amics de l'Ofici de viure. I acabarem el programa amb l'espai Com tenir feina, de Raimon Samsó, i els Mails d'Amor de Jordi Llavina.


Anar al contingut