"Volando voy" cinema al sofà de casa, dissabte a la mitjanit

El llargmetratge de Miguel Albadalejo que va emetre TV3

Miguel Albadalejo dirigeix la història d'aquesta pel·lícula, inspirada en la vida del Pera, famós delinqüent juvenil de Madrid.

Sinopsi:
El Juan Carlos, àlies "El Pera", ha anat delinquint des dels 7 anys. La seva especialitat és robar i conduir cotxes, cosa que perpetra amb una banda de xavals del barri. Ara, als 11 anys i després d'una detenció habitual, ha entrat en contacte amb la Ciudad Escuela de los Muchachos (CEMU), on coneix el Tío Alberto, un arquitecte que hi treballa i que li donarà una confiança i comprensió que l'ajudarà a superar un munt de dificultats provocades en gran part pel seu entorn social, i a reencaminar la seva vida. Aquesta especial amb el Tío Alberto farà que el xaval recuperi una mica el somriure i les expressions d'un nen de la seva edat. És una producció de Mediaproducción SL, Sociedad General de Cine (Sogecine) i Estudios Picasso, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.
 
Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Miguel Albaladejo
Guió: Juan Carlos Delgado i Miguel Albaladejo
Intèrprets: Borja Navas (Juan Carlos el Pera), Fernando Tejero (Juan), Mariola Fuentes (Pepita), Álex Casanovas (Tío Alberto), Mar Regueras (Bego), José Luis García Pérez (El señorito)
Director de fotografia: Alfonso Sanz Alduán
Música: Lucio Godoy
Anar al contingut