"Somos gente honrada", estrena als cinemes

Alejandro Marzoa estrena la seva "opera prima" com a director de llargmetratges amb el rodatge de la pel·lícula "Somos gente honrada".

El llargmetratge és un conjunt d'històries senzilles, properes, amb personatges reals.  La història ens presenta dos amics de tota la vida davant de situacions esbojarrades. No busca provocar grans rialles. Més aviat  vol provocar un somriure còmplice amb els protagonistes en el moment en què en Suso i en Miguel es troben en fals davant de situacions rocambolesques.
 
És una producció d' El Terrat i Vaca Films, en coproducció amb Persona Non Grata Pictures (Portugal), la participació de Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola, amb el suport de l'ICEC, l'ICAA i la Xunta de Galícia, i la col·laboració de Base Talent de l'ESCAC. 
 
 
Sinopsi:
Suso i Manuel, dos pares de família i amics en plena cinquantena, no passen pel seu millor moment. En Suso s'ha quedat a l'atur i en Manuel és un constructor entrampat en plena crisi immobiliària. Tots dos es troben sense feina i sense diners. Quan la situació és pràcticament insostenible succeeix el miracle: un dia que van a pescar es troben un paquet de deu quilos de cocaïna. Els dos amics decideixen vendre la droga per aconseguir sortir de la misèria en què viuen. Però el dilema moral no és l'únic problema. Què en saben aquells dos homes d'una cinquantena d'anys, de la cocaïna?
 
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Alejandro Marzoa
Guió: Miguel Ángel Blanca
Producció executiva El Terrat: José Corbacho i Toni Carrizosa
Producció executiva Vaca Films: Emma Lustres i Borja Pena
Intèrprets: Paco Tous (Suso), Miguel de Lira (Manuel), Unax Ugalde (Luis), Manuela Vellés (Julia), Maribel Membrillo (Carmen), Antonio Durán "Morris" (Emilio) i Manuel Lozano (Chema), entre d'altres.
Director de fotografia: Arnau Valls Colomer
Música: Sergio Moure de Oteyza
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut